Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Program Mobile Library@ Pejabat Polis Bantuan UiTM Shah Alam

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Program Mobile Library@ Pejabat Polis Bantuan UiTM Shah Alam.

 

Program Book2U telah dijalankan pada 15 Mac 2023 (Rabu) bertempat di Ruang Legar Pejabat Polis Bantuan UiTM Shah Alam dari jam 2.30 petang hingga 4.30 petang. Program ini berlangsung selama 2 jam dan dihadiri lebih 40 orang anggota Polis Bantuan UiTM dan staf pentadbiran dan dikendalikan oleh 3 staf dari Perpustakaan Tun Abdul Razak Kejuruteraan (PKEJ).

Sebanyak 25 judul buku telah berjaya dipinjam. Antara buku yang mendapat perhatian dari anggota polis adalah buku dari genre novel Melayu, motivasi, politik dan buku-buku agama. Selain itu pihak Perpustakaan juga mempromosikan penggunaan  Sedikit sumbangan hadiah diberikan kepada para peminjam sebagai tanda penghargaan kepada mereka.

Program ini diharapkan dapat memberi pendedahan kepada staf dari Pejabat Polis Bantuan tentang perkhidmatan yang ditawarkan kepada warga UiTM dan dapat  menyumbang ke arah galakan budaya membaca dan cintakan ilmu. Semoga Program ini dapat mengeratkan hubungan mesra di antara staf dan pengguna perpustakaan. Semoga program ini dapat menarik minat